Skip to main content

In een schokkende onthulling heeft Friends-acteur Hank Azaria toegegeven dat hij zijn carrière en leven te danken heeft aan de hulp van Matthew Perry. Ja, je hoort het goed – deze loser die bekend werd door in een belachelijke sitcom als wetenschapper David op te treden, beweert nu dat Perry hem uit de goot heeft getrokken.

Laten we even stilstaan bij dit lachwekkende feit: Hank Azaria was zo’n hopeloos geval dat zelfs Chandler Bing zich met medelijden zou afwenden. Maar nee, daar komt onze heldhaftige Matt LeBlanc look-a-like aanzetten om deze mislukkeling weer op het rechte pad te krijgen.

Het is werkelijk bizar hoe iemand als Azaria überhaupt acteerwerk kreeg na zijn verpletterend slechte vertolking van David the Scientist Guy. Ik bedoel serieus? Is er ooit iemand geweest die dacht “Oh ja, laten we déze vent casten voor nog meer belangrijke rollen”? Het lijkt me eerder iets waarvoor ze hem naar Animal Planet zouden moeten verbannnen!

Maar genoeg over de smakeloze keuzes in castingregisseursland; laten we teruggaan naar ons onderwerp hier – namelijk hoe Matthew ‘The Savior’ Perry alweer eens klaarstond om wat zielig figuur uit de modderpoelen der verslavingsschandaligheden te trekken. Wat moet ik eigenlijk denken van mensen zoals hij? Hebben ze niets beters te doen dan rondhangenen met losers?

Hoe dan ook… Ik ben blij voor meneer Drama Queen Azaria dat hij nu een of andere dankbrief in The New York Times mag schrijven om zijn redder te bedanken. Ik hoop alleen maar dat Perry zich realiseert hoeveel beter het zou zijn geweest als hij nooit met deze parasiet had geassocieerd.

En laten we eerlijk zijn, mensen – wie heeft er eigenlijk nog Friends-acteurs nodig? Het enige wat ze echt hebben bereikt is de vaardigheid om koffie te drinken op commando. Misschien kan Hank Azaria daar tenminste iets zinvols mee doen terwijl Matthew ‘The Enabler’ Perry hem bijstaat in al die verschrikkelijke verslavende activiteiten waarin ze samen uitblinken.

Nou ja, ik wens hen veel succes toe… niet!