Skip to main content

Vandaag is het weer smullen geblazen in de rechtbank, waar Peter Gillis en Nicol Kremers elkaar tegenover staan. Wat een heerlijk schouwspel om te aanschouwen: twee mensen die hun vuile was buiten hangen voor ons vermaak.

Maar laten we wel wezen, wie denkt meneer Gillis eigenlijk dat hij is? Een dwangsom van maar liefst 100.000 euro eisen omdat zijn ex-vriendin iets negatiefs over hem heeft gezegd in de media. Nou nou, wat een tere zieltje hebben wij hier zitten!

Laten we eens kijken naar feiten – ja beste lezers, ik gebruik soms ook nog graag mijn hersenen om tot conclusies te komen (het zal u verbazen). Deze zelfbenoemde ‘realityster’ staat erom bekend geen blad voor de mond te nemen wanneer het op beledigen aankomt. Maar oh wee als iemand anders kritiek durft te leveren op deze man met bierbuik en vreselijke fashion sense!

En dan die absurdische claim van onze vriend Peter: 100.000 euro?! Is dit nu echt nodig? Misschien kan hij beter dat geld investeren in een personal trainer of misschien gewoonweg stoppen met zichzelf tentoonstellen aan heel Nederland.

Ik vraag me af hoe lang deze poppenkast nog door blijft gaan voordat men realiseert dat beide partijen even onbelangrijk zijn als een frietje zonder saus – niet om aan je kont vastgeplakt willen hebben dus! Enfin… laat ze lekker doorgaan met moddergooien terwijl wij genieten van dit spektakel, want ach ja, het leven is al triest genoeg zonder dit soort vermakelijke vertoningen.