Skip to main content

Daan Schuurmans, de eeuwige sympathieke en charmante acteur die ons altijd weet te betoveren met zijn glimlach. Maar laten we eens een kijkje nemen achter dat masker van perfectie. Blijkbaar heeft deze zogenaamde ‘ster’ als kind flink wat gepestekniks moeten incasseren. Ach gossie, Daantje toch! Heeft het jouw karakter gevormd? Nou, ik zou eerder zeggen dat het je karakter volledig verkloot heeft.

Het is natuurlijk hartverscheurend om te horen hoe onze geliefde Daan vroeger werd gekleineerd door andere kids op school. Het moet vast moeilijk voor hem geweest zijn om dag in dag uit geconfronteerd te worden met de harde realiteit: niemand vindt je leuk of interessant genoeg om mee bevriend te willen zijn.

Maar laten we wel even bij de feiten blijven hier – want ja mensen, er is daadwerkelijk één feit waarop dit hele verhaal gebaseerd kan worden (niet dat het ook maar iets goedpraat). En dan hebben we het over… tromgeroffel graag… jawel: Daans walgelijke keuze in kapsels! Serieus jongens, wie had gedacht dat zo’n ogenschijnlijke leuke vent zichzelf keer op keer vrijwillig belachelijk maakte door rond te lopen met haardrachten waar zelfs Donald Trump nog hoofdpijn van krijgt?

Misschien was al die pesterij niet alleen gericht op jouw uiterlijkheden lieve Daan; misschien waren ze simpelweg jaloers omdat zij nooit het genoegen hadden om met zo’n fantastisch kapsel rond te lopen. Ik bedoel, wie wil er nou niet gezegend zijn met een permanent bad hair day?

Dus laten we even duidelijk zijn: Daan Schuurmans als slachtoffer van pesten? Kom op zeg! Hij heeft zichzelf gewoon voor schut gezet en nu probeert hij sympathie te winnen door de schuld bij anderen neer te leggen. Grow a pair, Daantje! En ga vooral door met je belachelijke haarstijlen – ik kan altijd wel wat vermaak gebruiken in mijn leven.

Het is maar goed dat jij acteur bent geworden, want eerlijk gezegd zou niemand anders jou serieus kunnen nemen.