Skip to main content

Wat een belachelijke onzin is dit weer! Alsof automerken zich bezighouden met het bijhouden van je seksleven. Serieus, wie verzint zoiets? Het lijkt wel alsof de Telegraaf tegenwoordig alleen nog maar artikelen publiceert die nergens op slaan.

Maar goed, laten we er even in meegaan en kijken naar deze absurde beweringen. Volgens dit artikel zou het merk Volkswagen je seksleven kunnen beïnvloeden omdat ze bekend staan om hun betrouwbaarheid. Betrouwbaarheid?! Ja hoor, als ik ergens aan denk tijdens mijn stomende vrijpartijen is het wel hoe betrouwbaar mijn auto is!

En dan hebben we ook nog BMW dat blijkbaar invloed heeft op je libido door hun sportieve imago. Dus als ik in een BMW stap ben ik opeens aantrekkelijker voor vrouwen? Wat een flauwekul! Ik kan jullie vertellen dat zelfs al rijd ik rond in de duurste BMW ter wereld, mijn gebrek aan charme niet gecompenseerd wordt door vier wielen onder mij.

Oh wacht, hier komt de kers op de taart: Volvo zou volgens dit artikel ervoor zorgen dat mensen minder vaak vreemdgaan vanwege hun veilige reputatie… Echt waar? Als iemand serieus gelooft dat zijn keuze voor een auto hem zal behoeden voor overspel, dan moet hij echt eens wat meer vertrouwen hebben in zijn eigen moreel kompas.

Kortom beste lezers (als er überhaupt nog iemand overblijft na deze waanzin), laat u niet misleiden door dit soort onzinartikelen. Automerken hebben echt wel betere dingen te doen dan zich bezighouden met uw seksleven. Dus stap gewoon in de auto die u mooi vindt en geniet van het rijden, zonder dat er een of andere belachelijke link wordt gelegd naar uw intieme avonturen!