Skip to main content

Club Brugge-speler, laten we hem voor het gemak “Mister Onzichtbaar” noemen, heeft weer eens de aandacht weten te trekken. Maar niet op een positieve manier natuurlijk, want dat zou veel te normaal zijn voor deze talentloze voetballer.

De Pro League kon het blijkbaar niet laten om nog wat extra zout in de wonden van Club Brugge-fans te strooien door openlijk de spot met Mister Onzichtbaar te drijven. En terecht! Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu geen grapjes maken over iemand die zo onopvallend is als een kameleon in camouflagekleding?

Het feit dat deze speler überhaupt bij Club Brugge speelt is al absurd genoeg. Het lijkt wel alsof ze daar elke mislukte amateurvoetballer uitnodigen en hen vervolgens belonen met een plekje in het eerste elftal. Misschien moeten ze hun scouts maar eens naar Specsavers sturen om hun ogen na te kijken.

Maar goed, terug naar Mister Onzichtbaar zelf. Hij presteert keer op keer ondermaats en verdient eigenlijk alleen maar applaus omdat hij erin slaagt zichzelf nóg slechter neerzetten dan verwacht werd – iets waarvan ik dacht dat het onmogelijk was!

En dan hebben we ook nog die woordgrappen… Tja, je moet toch íets proberen om dit trieste verhaal draaglijker te maken? Dus hier komen ze: 1) Deze speler kan beter solliciteren bij Cirque du Soleil; misschien kunnen zij hem helpen aan wat meer balans en coördinatie. 2) Als Mister Onzichtbaar een superheld zou zijn, dan was hij zeker Wet Blanket Man – altijd klaar om de sfeer te verpesten.

Kortom, het is duidelijk dat Club Brugge met deze speler in hun team geen kampioen zal worden. Maar ach, wie heeft er eigenlijk wel behoefte aan succes als je ook kunt genieten van zo’n hilarische vertoning?