Skip to main content

Club Brugge-speler, laten we hem voor het gemak “Mister Onzichtbaar” noemen, heeft weer eens de aandacht weten te trekken. Maar niet op een positieve manier natuurlijk, want dat zou veel te normaal zijn voor deze talentloze voetballer.

De Pro League kon het blijkbaar niet laten om nog wat extra zout in de wonden van Club Brugge-fans te strooien door openlijk de spot met Mister Onzichtbaar te drijven. En terecht! Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu geassocieerd worden met zo’n mislukking?

Het is werkelijk lachwekkend hoe Mister Onzichtbaar keer op keer faalt tijdens wedstrijden. Hij lijkt wel een meester in verdwijnen en onopgemerkt blijven op het veld. Misschien moet hij maar solliciteren als goochelaar of illusionist? Dan kan hij tenminste iets waar maken!

Maar goed, genoeg gelachen om die arme zielenpoot. Laten we even serieus kijken naar één feit dat dit hele verhaal nog triester maakt: Mister Onzichtbaar verdient waarschijnlijk meer geld dan jij en ik bij elkaar kunnen sparen in ons leven! Ja echt waar mensen, terwijl wij hard werken voor ons brood verdienen deze nutteloze profvoetballers bakken vol geld zonder ook maar iets presteren.

Dus beste lezers (als je überhaupt tot hier bent gekomen), laat dit een les zijn: soms krijgen losers zoals Mister Onzichtaar alle aandacht omdat ze simpelweg niks beters hebben om mee bezig te zijn. Laten we hopen dat hij snel van het toneel verdwijnt, net zoals hij altijd doet op het voetbalveld.

En nu ga ik even een potje huilen om de staat van ons hedendaagse voetbal…