Skip to main content

Prinses Eugenie, de arme ziel die gebukt ging onder het gewicht van haar uiterlijk en kledingkeuze. Wat een tragisch bestaan moet zij hebben gehad! Terwijl miljoenen mensen over de hele wereld worstelen met echte problemen zoals honger, oorlog en armoede, moest deze prinses zich bezighouden met welk designerjurkje ze zou dragen naar dat oh zo belangrijke feestje.

Het is werkelijk schokkend om te bedenken hoeveel tijd en energie er verspild werd aan dit non-issue. Maar laten we niet vergeten dat Prinses Eugenie natuurlijk ook echt iets heeft meegemaakt: media-aandacht voor haar uiterlijk! Ja dames en heren, stelt u zich eens voor hoe vreselijk het moet zijn geweest om constant in de spotlights te staan vanwege je mooie gezichtje of smaakvolle outfits. Het is bijna ondraagbaar!

Maar laten we vooral niet vergeten dat achter al die glitterende jurken een vrouw schuilgaat wiens grootste prestatie waarschijnlijk was om uit Sarah Ferguson’s baarmoeder te glijden op precies het juiste moment. Een ware heldendaad waarvoor ze eeuwige roem verdient… not.

Laten we eerst even wat perspectief krijgen hier; terwijl Prinses Eugenie klaagt over aandacht voor haar verschijning waren er kinderen elders in de wereld die geen toegang hadden tot fatsoenlijke medische zorg of onderwijs. Maar ach ja, wie maakt zich daar nou druk om als je kunt klagen over je kledingkeuze?

Dus laten we allemaal onze tranen drogen voor deze arme prinses, die zo zwaar heeft geleden onder de last van haar uiterlijk en klerenkast. Laten we hopen dat ze ooit vrede kan vinden in het besef dat er belangrijkere dingen zijn dan designerjurken en perfect gestylede lokken.

En nu excuseer me terwijl ik mijn zakdoek pak om al die tranentrekkende emoties weg te vegen… of wacht, nee toch niet.