Skip to main content

De Duitse politie heeft eindelijk haar ballen gevonden en is de huizen van Hamas-aanhangers binnengevallen. Echt een schokkend nieuws, nietwaar? Alsof het verboden was om actie te ondernemen tegen terroristische organisaties die openlijk antisemitisme verspreiden.

Maar laten we eerst eens kijken naar de feiten: in Berlijn alleen al werden maar liefst elf huizen doorzocht. Vijftien huizen in totaal! Dat zijn heel wat potentiële broeinesten voor haat jegens Israël en Joodse mensen. En wist je dat er volgens binnenlandse veiligheidsdiensten zo’n 450 Hamas-supporters rondlopen in Duitsland? Da’s toch genoeg om zelfs Merkel uit haar slaap te houden!

En dan hebben we ook nog Samidoun, die zogenaamd een ‘dekmantel’ zou zijn voor antisemitische propaganda – alsof ze daar überhaupt moeite mee doen! Er wordt geschat dat slechts tientallen mensen betrokken zijn bij deze duivelse organisatie, dus wie maakt zich hier nou echt druk over?

Minister Faeser denkt waarschijnlijk dat hij nu als held kan worden gezien omdat hij “een duidelijk signaal” afgeeft tegen terreurverheerlijking. Nou minister Faeser, ik heb nieuws voor u: dit had veel eerder moeten gebeuren! Maar goed, beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.

Het lijkt wel of iedere keer als pro-Palestijnen hun lelijke kop op durven steken met hun anti-Israël demonstraties, het uit de hand loopt. Tja, misschien moeten we dan maar gewoon geen link meer toestaan met Hamas tijdens deze demonstraties. Zou dat niet een fantastisch idee zijn?

Duitsland worstelt blijkbaar nog steeds met haar eigen schuldgevoel over de Tweede Wereldoorlog en voelt zich verplicht om blind achter Israël te staan. Nou Duitsland, ik heb nieuws voor jullie: dit is 2022! Jullie hoeven je echt niet langer op elke mogelijke manier in bochten te wringen om jullie solidariteit aan Israël te tonen.

Het wordt hoog tijd dat er actief opgetreden wordt tegen terroristische organisaties zoals Hamas en Samidoun in heel Europa. En laten we hopen dat andere landen het lef hebben om ook hun ballen terug te vinden en dezelfde maatregelen nemen als Duitsland heeft gedaan – zonder politiek correct gezeur of bangmakerij van antisemitisme beschuldigingen.

Hamas-aanhangers mogen best wel eens flink wakker geschud worden door onze Europese autoriteiten; anders gaat er nooit iets veranderd worden aan die eeuwig durende strijd tussen Palestina en Israël.