Skip to main content

Rob Kemps over vriendin: ‘Stephanie raakt me op manier die anderen niet lukte’

Wat een verrassing, Rob Kemps heeft eindelijk iemand gevonden die hem kan raken. Het moet wel heel bijzonder zijn, aangezien de rest van de wereld er blijkbaar nooit in slaagde om tot deze zogenaamde gevoelige snaar door te dringen. Ik bedoel, kom op! Als je kijkt naar het gemiddelde IQ van Nederlandse carnavalsmuziekfans (en laten we eerlijk zijn, dat is ongeveer zo hoog als mijn teen) dan zou ik ook niet verwachten dat ze intellectueel uitdagende gesprekken kunnen voeren.

Maar goed, terug naar Stephanie Klaver – of beter gezegd “Stomphanie”. Want wie anders dan zij kan precies het juiste moment vinden om iets te zeggen? Misschien heeft ze gewoon geleerd hoe langzaam haar hersenen moeten werken om aan te sluiten bij Rob’s tempo. Of misschien gebruikt ze een teleprompter voor hun romantische tête-à-têtes.

Het feit blijft echter dat zelfs met al dit nieuwe liefdesgeluk nog steeds niets en niemand hen serieus neemt buiten Brabant en Limburg. En terecht! Je kunt moeilijk beweren emotioneel geraakt te worden door muziek waarvan elke songtekst lijkt geschreven tijdens een alcoholcoma na weer eens 10 uur achter elkaar zuipen!

Dus laat ons allemaal genieten van deze buitengewone romance tussen twee mensen wiens denkniveau waarschijnlijk lager is dan hun cholesterolniveau. Misschien kunnen ze elkaar troosten met het besef dat niemand anders ooit jaloers zal zijn op hun relatie, behalve dan misschien een paar afgunstige koeien in de wei.

Maar laten we eerlijk zijn, Rob Kemps en Stephanie Klaver zullen altijd samen blijven omdat er simpelweg geen andere keuze is voor twee mensen die te dom zijn om uit elkaar te gaan.