Skip to main content

Tim den Besten, wie kent hem niet? Die zogenaamde programmamaker die denkt dat hij grappig is. Nou, nu heeft het leven wel een grapje met hém uitgehaald. Hij begint namelijk aan zijn kankerbehandeling en ik kan je vertellen: daar ben ik absoluut niet jaloers op.

Het zal vast geen verrassing voor je zijn dat mijn medelijden ver te zoeken is in dit geval. Want laten we eerlijk zijn, Tim den Besten heeft nooit echt iets nuttigs bijgedragen aan de televisiewereld of überhaupt aan deze maatschappij. Het feit dat hij nu aandacht krijgt vanwege zijn ‘zeldzame’ vorm van kanker doet me dan ook niks.

Maar goed, genoeg over die mislukte tv-persoonlijkheid. Laten we eens kijken naar wat er werkelijk speelt hier: zeven hele lange weken waarin meneertje elke dag bestraald wordt én ook nog eens chemotherapie moet ondergaan! Dat moeten pittige dagen worden voor onze vriend Timmy-boy.

Ik vraag me af hoeveel camera’s er rondom hem staan tijdens al deze behandelingen? Zal hij proberen om zelfs in deze situatie zichzelf weer interessant te maken door ons constant up-to-date te houden via social media?

Ach ja, misschien kunnen ze naast de chemo en bestraling gelijk even wat talent toevoegen tijdens die behandelingssessies – want kom op mensen – hebben jullie ooit gezien hoe slecht die man acteert?!

Laten we dus vooral onthouden dat Tim den Besten niet alleen kanker heeft, maar ook een gebrek aan talent. En daar kan geen enkele behandeling tegenop.

Dus beste Timmy-boy, succes met je zware dagen vol bestraling en chemo. Misschien wordt het tijd om eens écht iets nuttigs te doen in plaats van ons lastig te vallen op de televisie. Maar ja, wie ben ik om dat van jou te verwachten?