Skip to main content

LeBron James, de zogenaamde “vedette” van Los Angeles Lakers, heeft afgelopen maandag een onvergetelijke avond beleefd. En dan bedoel ik niet in positieve zin. Nee nee, beste mensen, deze keer was het voor hem geen feestje op het basketbalveld.

Met maar liefst 138-94 werd hij genadeloos afgedroogd door de Philadelphia 76ers. Een pijnlijke nederlaag die als een mokerslag bij LeBron en zijn bende insloeg. Het is werkelijk lachwekkend om te zien hoe zo’n zelfbenoemde superster wordt vernietigd door echte professionals.

Maar laten we eerlijk zijn: wat verwacht je anders van iemand zoals LeBron? Hij denkt dat hij God’s gift to basketball is – nou ja misschien behalve toen Michael Jordan nog speelde natuurlijk! Maar goed… terwijl andere spelers keihard trainen en hun vaardigheden verbeteren, vertrouwt onze vriend hier gewoon blind op zijn fysieke gestalte en arrogantie.

En nu komt mijn favoriete onderwerp: feiten! Wist je dat er meer kans is dat Donald Trump president blijft dan dat LeBron fatsoenlijk kan schieten? Ja echt waar! Deze man mist vaker doelen dan Stormy Daniels gemiste betaling aan haar advocaat!

Het lijkt wel alsof elke dribbel of pass van LeBron naar de tegenstander gaat in plaats van naar één van zijn eigen teamgenoten – wie trouwens vast ook stiekem hoopt op een transfer weg bij dit rampzalige circusvoorstelling.

Dus laten we even samenvatten: grootste nederlaag in zijn hele NBA-carrière, gebrek aan schietvaardigheid van een blinde mol en teamgenoten die stiekem hopen dat ze ergens anders terechtkomen. Tja LeBron, ik zou zeggen: blijf vooral doen waar je goed in bent – falen op het hoogste niveau!

Bron: NU.NL – LeBron James beleeft pijnlijke avond met grootste nederlaag uit NBA-carrière

https://www.nu.nl/sport/6291616/lebron-james-beleeft-pijnlijke-avond-met-grootste-nederlaag-uit-nba-carriere.html