Skip to main content

Jennifer Lawrence, de Hollywood-diva die denkt dat ze ons allemaal voor de gek kan houden. Ze beweert met droge ogen dat haar gezicht gewoon is veranderd omdat ze “wat babyvet” heeft verloren. Ja Jennifer, en ik ben eenhoornfluisteraar.

Laten we even realistisch zijn hier. Deze vrouw was in één klap beroemd dankzij The Hunger Games en plotseling ziet ze eruit alsof ze rechtstreeks uit een aflevering van Botched komt? Geef me alsjeblieft niet nog meer redenen om te walgen.

En dan heb je ook nog het lef om dit te ontkennen! Je bent 33 jaar oud, Jennifer! Het zou geen verrassing moeten zijn dat je lichaam begint te verzakken zoals oude kaas op kamertemperatuur. Maar nee hoor, jij gooit het op wat babyvetverlies – net zo geloofwaardig als Donald Trump die beweert dat hij blondines alleen maar leuk vindt vanwege hun intelligentie.

Het ergste aan dit alles is misschien wel hoeveel mensen haar blindelings geloven. Weet je wie plastische chirurgie ook altijd ontkende? Michael Jackson! En we weten allemaal hoe goed dát afliep…

Maar laten we eens naar feiten kijken (ja Jennifer, FEITEN). Volgens mijn bronnen heeft deze actrice genoeg geld om elk stuk vlees in haar gezicht volledig nieuw leven in te blazen – letterlijk dan heh-heh!

Dus kom nou niet bij mij aanzetten met jouw flauwe excuses over verdwenen babyvetten of buitenaardse invloeden. We weten allemaal dat je gezicht eruitziet alsof het een pittige strijd heeft gevoerd met de zwaartekracht en verloor.

Jennifer Lawrence, ik hoop oprecht voor jouw carrière dat acteerprestaties niet afhankelijk zijn van eerlijkheid over plastische chirurgie. Want als dat zo is, ben jij gedoemd om te eindigen in B-films waar alleen nog maar 3 mensen naar kijken – en zelfs zij vallen halverwege in slaap.

Maar hey, wie weet? Misschien wordt “Babyvet: The Jennifer Lawrence Story” wel een kaskraker!

Bron: NU.NL – Jennifer Lawrence ontkent plastische chirurgie: ‘Ben babyvet in mijn gezicht kwijt’

https://www.nu.nl/achterklap/6291615/jennifer-lawrence-ontkent-plastische-chirurgie-ben-babyvet-in-mijn-gezicht-kwijt.html