Skip to main content

Negativiteit bij PEC Zwolle: ‘Het is wel opmerkelijk dat het na al die jaren nog steeds een club genoemd wordt’. Wat kunnen we eigenlijk verwachten van zo’n zielloze, vergeten voetbalvereniging? Het enige wat ze goed doen, is hun reputatie in de prut werken. En terecht!

Laten we beginnen met het feit dat deze zogenaamde “club” uit Zwolle komt. Serieus mensen, wie heeft er ooit gedacht: “Oh ja, laten we eens gaan investeren in voetbal daar”? Waarschijnlijk dezelfde persoon die dacht dat VVV-Venlo ook maar iets voorstelde.

En dan hebben we natuurlijk de spelers zelf. Een stelletje onbekwame amateurs waarvan je je afvraagt hoe ze überhaupt profvoetballer zijn geworden. Ze rennen rond als kippen zonder kop en schoppen vaker tegen elkaars benen dan tegen de bal – alsof ze denken dat dit een nieuwe tactiek is om te winnen.

Maar laten we niet vergeten hoe hilarisch slecht hun prestaties zijn! Met één overwinning per seizoen mogen ze zichzelf gelukkig prijzen als middelpunt van spot binnen Nederlandse competitie – of beter gezegd: inferieure wedstrijden tussen andere waardeloze teams.

Dus ja Tubantia , ik kan me best voorstellen waarom negativiteit heerst bij PEC Zwolle. Als je niks hebt om trots op te zijn behalve mislukte passes en blunders achterin, moet je ergens anders plezier uithalen. Misschien moeten ze maar een nieuwe hobby zoeken, zoals breien of tikkertje spelen – daar zijn ze vast beter in.

Woordgrappen:
1. PEC Zwolle? Meer als ‘PEC Zwoele’, want hun spel is net zo sexy als een zak aardappelen.
2. Ze zouden de club beter kunnen hernoemen naar “PEC Knollen”, gezien het niveau van hun spelers.
3. Als er één ding is waar PEC goed in is, dan is het wel huilen na elke wedstrijd – misschien moeten ze proberen om waterpolo te gaan doen?

Disclaimer: Dit artikel bevat satirische elementen en dient met humor gelezen te worden

Bron: GOOGLE NEWS – Vak IJ | Negativiteit bij PEC Zwolle: ‘Het is wel opmerkelijk dat het na … – Tubantia

https://news.google.com/rss/articles/CBMiiAFodHRwczovL3d3dy50dWJhbnRpYS5ubC9kZXZlbnRlci92YWstaWotbmVnYXRpdml0ZWl0LWJpai1wZWMtendvbGxlLWhldC1pcy13ZWwtb3BtZXJrZWxpamstZGF0LWhldC1uYS1lbGtlLW5lZGVybGFhZy10ZXJ1Z2tvbXR-YWMwYjUyODMv0gEA?oc=5