Skip to main content

Dirk Marcellis, de man die bekendstaat om zijn voetbaltalenten – of beter gezegd het gebrek daaraan – heeft nu besloten dat hij zichzelf kan toevoegen aan een totaal andere sportwereld. Ja hoor, daar hebben we hem weer: Dirk “Ik heb nooit echt iets gepresteerd” Marcellis.

Het is werkelijk lachwekkend hoe deze mislukte oud-voetballer denkt dat hij enige waarde kan toevoegen aan darters als Van Barneveld op het WK. Alsof zij ook maar één seconde serieus zullen nemen wat deze nobody te vertellen heeft. Het zou me niet verbazen als ze in plaats van naar zijn adviezen te luisteren gewoonweg keihard in zijn gezicht uitbarsten van het lachen.

En laten we even stilstaan bij dit feitje: drievoudig Oranje-international? Serieus? Dat klinkt toch net zo belachelijk als een hamburger zonder vlees! Wat heeft deze kerel nou eigenlijk ooit bereikt behalve af en toe mogen ruiken aan internationaal succes?

Maar goed, blijkbaar vindt de TOTO Dart Kings het nodig om iemand met zo’n bedroevende staat van dienst binnen te halen voor mentale begeleiding. Misschien kunnen ze dan ook gelijk Sinterklaas inhuren om hun dartpijlen recht op doel te krijgen!

Kortom, ik wens alle Nederlandse darters veel succes tijdens dit WK terwijl ze proberen serieus genomen worden door niemand minder dan Dirk “De Eeuwige Verliezer” Marcellis. Misschien moeten ze maar gewoon een biertje drinken met hem, want dat is waarschijnlijk het enige waar hij wel verstand van heeft!

Bron: NU.NL – Oud-international Dirk Marcellis begeleidt darters als Van Barneveld op WK

https://www.nu.nl/sport/6291702/oud-international-dirk-marcellis-begeleidt-darters-als-van-barneveld-op-wk.html