Skip to main content

Een verdachte voor de aangestoken stalbrand is eindelijk opgepakt. Ja, je leest het goed, deze persoon heeft waarschijnlijk bewust een brand gesticht in een stal vol onschuldige dieren. Een daad zo wreed en kwaadaardig dat zelfs Lucifer himself er jaloers van zou worden.

Maar laten we eerst even stilstaan bij het feit dat iemand überhaupt zoiets kan bedenken. Wie denkt er nou: “Hé, ik heb vandaag zin om wat arme varkens levend te roosteren!”? Serieus mensen, hoe diep moet je gezonken zijn voordat dit soort gedachten door je hoofd gaan?

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de absurde woordgrappen die hierbij gemaakt kunnen worden! Ik bedoel kom op, wie houdt zich bezig met ‘varkensflambe’ of ‘speklapjes à la inferno’? Het is gewoonweg ziekelijk!

Deze arrestatie toont aan dat sommige individuen echt compleet losgeslagen zijn. Ze missen elke vorm van empathie en moraal – ze lijken wel politici! Maar serieus nu… als wij als maatschappij tolereren dat mensen willens en wetens weerloze beestjes martelen tot hun laatste snikje spek knispert onder onze grillsaus-gedoopte tanden… waar gaat het dan heen met deze wereld?!

Laten we hopen dat gerechtigheid zal geschiedden voor al die onschuldige slachtoffers in de stalbrand. En laten we ook bidden (of whatever jouw favoriete vorm van absurditeit is) dat deze verdachte een passende straf krijgt. Misschien kunnen ze hem opsluiten in een stal vol varkens, gewoon om de ironie compleet te maken.

Bron: GOOGLE NEWS – Verdachte voor aangestoken stalbrand aangehouden (en dat is al … – HLN