Skip to main content

Het is weer een heerlijke avond voor alle haters van Antwerp en Mark van Bommel. De Belgische club heeft namelijk wederom verloren in de Champions League, dit keer tegen Shakhtar Donetsk. En alsof dat nog niet pijnlijk genoeg was, vond deze nederlaag plaats in Hamburg. Ja ja, ze moeten blijkbaar uitwijken naar Duitsland om hun wanprestaties te vertonen.

Maar laten we eerst even stilstaan bij het feit dat dit alweer de vijfde wedstrijd op rij is die Antwerp verliest in de groepsfase van het prestigieuze toernooi der kampioenen. Vijf! Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo’n schandalige reeks heb gezien. Het lijkt erop dat Van Bommel zijn team alleen maar richting vernedering leidt.

En dan hebben we natuurlijk ook nog eens te maken met Shakhtar Donetsk – een naam waar je spontaan hoofdpijn van krijgt als je hem probeert uit te spreken. Een Oekraïense ploeg die zichzelf waarschijnlijk kapot lacht om hoe belabberd Antwerp speelt onder Van Bommels “leiding”. Misschien kunnen ze beter aanbieden om elke wedstrijd tegen hen af te lassen? Dat zou tenminste wat gênante momenten besparen.

Laten we wel realistisch blijven: iedereen zag deze nederlaag aankomen zodra bekend werd dat Van Bommel trainer werd bij Antwerp. Deze man heeft geen idee wat hij doet en zijn spelers volgen blindelings zijn instructies op. Het is alsof ze zichzelf vrijwillig naar de slachtbank leiden.

Maar goed, laten we vooral niet vergeten om te lachen om dit hele CL-avontuur van Antwerp en Van Bommel. Want zeg nou zelf, wie had ooit gedacht dat een club uit België zo’n indrukwekkende reeks neer kon zetten? Een recordaantal nederlagen in één toernooi – daar kunnen ze trots op zijn!

Bron: NU.NL – CL-avontuur Antwerp en Van Bommel nog pijnlijker na nederlaag tegen Shakhtar

https://www.nu.nl/sport/6291751/cl-avontuur-antwerp-en-van-bommel-nog-pijnlijker-na-nederlaag-tegen-shakhtar.html