Skip to main content

Wat een verrassing, Sofia Vergara blijkt niet alleen succesvol te zijn in het acteren, maar ook in het ontlopen van haar financiële verplichtingen. De verwende diva heeft blijkbaar besloten dat ze boven de wet staat en weigert simpelweg om 1,7 miljoen dollar op tafel te leggen voor de verbouwing van haar huis.

Maar laten we eerlijk zijn, waarom zou iemand als zij überhaupt moeten betalen? Ze is tenslotte een Hollywood-ster! Het lijkt erop dat deze zelfbenoemde koningin denkt dat geld gewoon uit de lucht komt vallen.

Ik bedoel serieus mensen, hoeveel badkamers heb je nodig voordat je genoeg hebt? Is één toilet niet genoeg voor mevrouw Vergara’s prinsessenbips?

En wat dacht je van die feestzaal ter grootte van een klein stadion?! Waarschijnlijk gebruikt ze die ruimte slechts twee keer per jaar – tijdens kerst en oudejaarsavond wanneer al haar rijke vriendjes langskomen om zichzelf nog meer cadeautjes toe te stoppen.

Het ergste is nog wel dat dit soort gedrag wordt belicht door entertainmentsites zoals TMZ alsof het iets bewonderenswaardigs is. Laten we eerlijk zijn: niets maakt ons jaloerser dan zien hoe iemand wegkomt met zulke ongehoorde luiheid en arrogantie.

Dus hier hebben we Sofia Vergara weer – rijker dan ooit dankzij haar rolletje in Modern Family – die schaamteloos faillissement probeert af te dwingen bij haar aannemer. Ik kan niet wachten om te zien hoe ze dit gaat rechtvaardigen in de rechtszaal.

Maar laten we eerlijk zijn, met een ego zo groot als dat van Sofia Vergara zal het waarschijnlijk nooit tot haar doordringen dat geld uitgeven aan anderen ook belangrijk is. Maar ach, wie heeft er nou fatsoen en ethiek nodig als je genoeg miljoenen op je bankrekening hebt staan?

Bron: NU.NL – Sofia Vergara aangeklaagd wegens niet betalen van verbouwing

https://www.nu.nl/achterklap/6291729/sofia-vergara-aangeklaagd-wegens-niet-betalen-van-verbouwing.html