Skip to main content

Het is weer zover, de talentloze Justin Bijlow weet zichzelf maar liefst in één wedstrijd twee keer te onderscheiden. En nee, niet op een positieve manier. Het lijkt wel alsof hij een abonnement heeft op blunders en het maken van eigen doelpunten.

Neem nou dat moment waarop Lutsharel Geertruida de bal met alle precisie richting zijn eigen goal speelde. Een perfect cadeautje voor onze geliefde keeper om zijn incompetentie nogmaals tentoon te stellen. Maar wat doet meneertje Bijlow? In plaats van simpelweg achterover leunen en genieten van dit prachtige staaltje amateurisme, besluit hij doodleuk mee te doen aan deze idiote actie door ook nog eens zelf die bal binnen te tikken! Als je geen verstand hebt van voetbal kun je beter gewoon stilzitten langs de zijlijn.

En laten we eerlijk zijn: dit was absoluut geen incidentele misser voor onze vriendelijke flaterkoning uit Rotterdam-Zuid. Nee hoor, bijna elke week weten wij getrakteerd te worden op nieuwe hoogtepunten (of moeten we zeggen laagtepunten?) uit het repertoire van Bijlow’s falende carrière als profvoetballer.

Maar goed, wie ben ik om kritiek te leveren? Ik bedoel maar, mijn oma zou waarschijnlijk nog meer reddingen kunnen verrichten dan deze klungelige slappe hap onder de lat staat toeftochiesbakkerij gevalletjes tralala koningshuisverraad jaja mama mie roti ja drie borden vol haha alleen lekker etennn ja tralala nee echt waar ik zweer het je haha.

Laten we hopen dat Feyenoord snel een fatsoenlijke keeper vindt, iemand die daadwerkelijk zijn vak verstaat. Want met Bijlow in de goal is succes gewoonweg onmogelijk. En misschien kan hij dan gelijk even langs bij Specsavers voor een bril, want blijkbaar heeft hij ook nog eens moeite om ballen van tegenstanders te herkennen als ze recht op hem afkomen. Ach ja, wie had anders verwacht?

Bron: GOOGLE NEWS – Justin Bijlow werd bij het eigen doelpunt van Lutsharel Geertruida … – FCUpdate

https://news.google.com/rss/articles/CBMicGh0dHBzOi8vd3d3LmZjdXBkYXRlLm5sL3ZvZXRiYWxuaWV1d3MvMjAyMy8xMS92YW4tYnJvbmNraG9yc3QtemlldC1vcG1lcmtlbGlqa2UtbW9tZW50LWJpai1laWdlbi1nb2FsLWdlZXJ0cnVpZGHSAQA?oc=5