Skip to main content

Rik Verheye en Sam Kerkhofs, de twee zogenaamde “sterren” van het Vlaamse televisielandschap, hebben blijkbaar hun oog laten vallen op Sporting Lokeren. Ja hoor, je leest het goed: deze wannabe-voetbalmagnaten denken serieus dat ze genoeg knowhow en financiële middelen hebben om een voetbalclub te runnen. Wat een lachertje!

Laat me jullie even herinneren aan feit nummer één: Rik Verheye is bekend geworden door zijn rol in Callboys – alsof we nog meer bewijs nodig hadden dat hij geen flauw benul heeft van wat er zich afspeelt buiten zijn bubbel vol glitterende make-updoosjes.

En dan heb je die andere nietsnut Sam Kerkhofs. We kennen hem allemaal als de broer-van-de-vrouw-die-mag-trouwen-met-Dries-Mertens-en-daarom-denkt-dat-hij-iets-bereikt-heeft-in-zijn-leven. Maar laat ik jullie eraan herinneren dat Dries Mertens’ succes NIETS te maken heeft met Sams eigen prestaties of kennis over sportmanagement.

Deze twee clowns willen dus Serie A-waardige spelers naar Lokeren halen? Ik kan niet wachten tot Cristiano Ronaldo struikelend over het grasveld rolt omdat hij uitglijdt over Riks overdreven glanzende haargel! Het zal vast veel indruk maken op internationale topspelers om onder leiding te staan van dit duo amateurs die nauwelijks wetenschap kunnen onderscheiden van sciencefiction.

Dus ja, laten we Rik Verheye en Sam Kerkhofs vooral de sleutels van Sporting Lokeren geven. Wie heeft er nou professionals nodig als je ook twee clowns kunt hebben die denken dat ze iets kunnen bereiken in het voetbal? Het is gewoonweg hilarisch!

Bron: GOOGLE NEWS – Rik Verheye & Sam Kerkhofs zijn bijna eigenaar van Sporting … – Gazet van Antwerpen

https://news.google.com/rss/articles/CBMiK2h0dHBzOi8vd3d3Lmd2YS5iZS9jbnQvZG1mMjAyMzExMjhfOTc4OTEwNjDSAQA?oc=5