Skip to main content

Er zijn van die mensen in de samenleving waar je gewoon geen vat op krijgt. Neem nou deze zogenaamde “inbreker” die zich als een slome schildpad door een autobedrijf tijgert. Serieus, wat is er mis met hem? Heeft hij soms last van reumatische klachten of zo?

Ik bedoel, hoe kun je verwachten dat we deze wannabe-crimineel serieus nemen wanneer hij niet eens fatsoenlijk kan bewegen? Het lijkt wel alsof hij aan elkaar vastgeplakt zit met superlijm en dan ook nog eens probeert te lopen op stokoude sloffen.

Maar laten we even teruggaan naar het feit om dit hele spektakel nog absurder te maken: deze langzame levensvorm heeft daadwerkelijk ingebroken bij een AUTOBEDRIJF! Een plek vol met snelle auto’s en technologieën die alleen begrepen worden door echte mannen – niet door prutsers zoals onze vriend hier.

Misschien moeten ze Opsporing Verzocht maar omdopen tot Slakkengang Gevraagd, want daar komt meneer beter mee overeen. Of misschien kunnen ze voor hem speciale kruipbaantjes creëren tijdens atletiekwedstrijden – wie haalt de finish als laatste?

Het wordt hoog tijd dat iemand deze kerel vertelt dat criminaliteit niet iets is waar je rustig drie dagen over doet. Als ik hem was zou ik me vooral richten op andere activiteiten, zoals breiwerkjes doen in bejaardentehuizen of schoenen poetsen voor daklozen. Iets waar zijn slakkentempo wél van pas komt.

Kortom, deze inbreker verdient geen enkele vorm van erkenning of respect. Hij is een mislukte imitatiecrimineel die beter af zou zijn als hij gewoon thuisbleef en zich bezighield met het kijken naar verf die droogt – daar kan hij tenminste nog iets zinnigs uit leren!

Bron: GOOGLE NEWS – Inbreker tijgert traag door autobedrijf – Opsporing Verzocht

https://news.google.com/rss/articles/CBMiWWh0dHBzOi8vb3BzcG9yaW5ndmVyem9jaHQuYXZyb3Ryb3MubmwvemFrZW4vaXRlbS9pbmJyZWtlci10aWpnZXJ0LXRyYWFnLWRvb3ItYXV0b2JlZHJpamYv0gFSaHR0cHM6Ly9vcHNwb3Jpbmd2ZXJ6b2NodC5hdnJvdHJvcy5ubC9hbXAvaW5icmVrZXItdGlqZ2VydC10cmFhZy1kb29yLWF1dG9iZWRyaWpmLw?oc=5