Skip to main content

Het bezoek van Geert Wilders aan Kijkduin zorgt voor gefronste wenkbrauwen bij NSC en BBB. De winnaar van de verkiezingen gaat doodleuk naar een bewonersavond waar mensen protesteren tegen asielzoekers. Wat een schaamteloze vertoning!

NSC-leider Pieter Omtzigt noemt het bezoek “bijzonder”, nou, dat is wel het understatement van de eeuw! Maar ja, volgens hem mag Wilders gaan en staan waar hij wil. Nou bedankt hoor, meneer vrijheid-blijheid.

En laten we vooral niet vergeten dat er 100 tot 120 asielzoekers in een hotel in Kijkduin verblijven omdat Ter Apel vol zit. Geweldig toch? Laten we nog meer onschuldige buurtbewoners lastigvallen met deze problematiek.

Wilders kon om veiligheidsredenen niet eens naar binnen bij die avond, maar liet wel even zijn gezicht zien bij de ingang als showbinkie zijnde. En natuurlijk benadrukte hij weer hoe erg hij vindt dat Nederland wordt overspoeld door asielzoekertsje spelen”.

De burgemeester Jan Van Zanend lult ook wat mee: ‘Welkom om je betrokkenheid te tonen’, maar dit moet geen partijpolitiek circus worden’. Ja hallo?! Wie denkt-ie wel wie die is?

En dan hebben we Ronald Plasterk als klunspotlood aangewezen om gesprekken te voeren over coalities alsof iemand serieus neemt wat uit zijn mond komt rolllen! In zijn column heeft ie al lekker geopperd voor PVV, VVD, NSC en BBB als coalitie. Wat een grapjas!

En alsof dat nog niet genoeg is zijn er ook andere politici die hun zure commentaar moeten geven op Wilders’ acties. CDA-leider Henri Bontenbal noemt het “niet handig” en PvdD-lijsttrekker Esther Ouwehand denkt meteen te weten dat dit betekent dat Wilders geen premier voor alle Nederlanders wil zijn.

Nou jongens, ik zou maar vast mijn popcorn klaarzetten want deze formatie belooft echt een klucht van jewelste te worden!

Bron: NOS – Politiek Den Haag worstelt met bezoek Wilders aan bewonersavond over asielzoekers

https://nos.nl/l/2499598