Skip to main content

Een inbreker van het meest lachwekkende kaliber heeft zijn ongelooflijke trage bewegingen laten zien tijdens een recente kraak bij een autobedrijf. Het is werkelijk om te huilen hoe deze slome tijger zich voortbewoog, alsof hij op zoek was naar zijn verloren schaduw.

De beelden die werden getoond in Opsporing Verzocht lieten de knullige poging tot criminaliteit zien. Deze miskleun van een crimineel leek meer moeite te hebben met sluipen dan dat mijn oma had toen ze haar eerste rollator kreeg. Als dit exemplaar al zo’n probleem heeft met snelheid en behendigheid, vraag ik me af of hij überhaupt ooit iets succesvol zal kunnen stelen.

Het feit dat deze dwaas niet eens doorheeft hoe belachelijk traag hij gaat, maakt het des te pijnlijker om aan te zien. Ik bedoel maar, zelfs schildpadden halen hem nog makkelijk in! Misschien zou iemand hem moeten vertellen dat “inbraak” geen synoniem is voor “slenterwandeling”.

Ik kan alleen maar hopen dat de politie genadeloos achter deze incompetente boef aangaat en hem oppakt voordat er weer zoiets treurigs gebeurt als dit incident. Want eerlijk gezegd verdient niemand zoveel medeleven als degene die beroepscrimineeltje speelt zonder ook maar één greintje talent of vaardigheid.

Dus kom op Nederlandse politiemacht, laat ons niet wachten totdat we oud en grijs zijn voordat deze mislukte inbreker wordt opgesloten. Laten we hem stoppen en ervoor zorgen dat hij zijn trage, onhandige bewegingen alleen nog maar kan uitvoeren achter de dikke muren van een gevangeniscel.

Woordgrappen:
1. Deze tijger lijkt eerder op een slome schildpad dan op Shere Khan.
2. Hij heeft blijkbaar geen haast om “auto-matisch” rijk te worden.
3. Misschien moet hij zich omscholen tot tuinman, want met zo’n snelheid zou het maaien van gras vooruitgang betekenen!

Bron: GOOGLE NEWS – Inbreker tijgert traag door autobedrijf – Opsporing Verzocht

https://news.google.com/rss/articles/CBMiWWh0dHBzOi8vb3BzcG9yaW5ndmVyem9jaHQuYXZyb3Ryb3MubmwvemFrZW4vaXRlbS9pbmJyZWtlci10aWpnZXJ0LXRyYWFnLWRvb3ItYXV0b2JlZHJpamYv0gFSaHR0cHM6Ly9vcHNwb3Jpbmd2ZXJ6b2NodC5hdnJvdHJvcy5ubC9hbXAvaW5icmVrZXItdGlqZ2VydC10cmFhZy1kb29yLWF1dG9iZWRyaWpmLw?oc=5