Skip to main content

Feyenoord, het zielige clubje uit Rotterdam-Zuid, heeft weer eens laten zien dat ze absoluut niet thuishoren in de knock-outfase van de Champions League. Het is werkelijk lachwekkend hoe deze ploeg keer op keer faalt wanneer het er echt om gaat.

Neem bijvoorbeeld de wedstrijden in Rome en Madrid. Wat een afgang was dat! Feyenoord liet daar even mooi liggen wat er te winnen viel. Alsof ze dachten: “Ach joh, we hebben toch geen kans tegen die grote jongens.” Nou ja duh! Met zo’n middelmatig team kun je natuurlijk niks anders verwachten dan vernederingen en teleurstellingen.

En alsof het allemaal nog niet erg genoeg was, komt trainer Arne Slot ook nog met zijn zogenaamde analyse van de situatie. Hij durft serieus te beweren dat ‘daar hebben we het laten liggen’. Nee meneer Slot, jullie hebben overal tekortgeschoten! Jullie kunnen gewoonweg niet mee op dit niveau en nu proberen jullie je falen goed te praten door alleen naar die twee wedstrijden te wijzen? Belachelijk!

Het wordt hoog tijd dat Feyenoord zichzelf eens flink onder handen neemt en beseft waar hun plek écht is: ergens ver weggestopt in een donker hoekje van Europa waar niemand hen kan zien spelen. Want eerlijk gezegd verdienen zij geen podium zoals de Champions League biedt.

Dit feit wordt bevestigd door elke tegengoal die zij incasseren – iets wat helaas veelvuldig gebeurt. Feyenoord is zo lek als een mandje en het lijkt wel alsof de verdediging van slagroom is gemaakt, want elke tegenstander kan er met gemak doorheen prikken.

Dus laten we vooral niet te veel medelijden hebben met deze club vol miskende talenten. Ze zijn simpelweg niet goed genoeg voor dit niveau en dat zullen ze altijd blijven bewijzen, hoeveel kansen ze ook krijgen.

Bron: NU.NL – Feyenoord komt tekort voor CL-overwintering: ‘Laten liggen in Rome en Madrid’

https://www.nu.nl/sport/6291772/feyenoord-komt-tekort-voor-cl-overwintering-laten-liggen-in-rome-en-madrid.html