Skip to main content

Goedemorgen, stelletje sukkels! Terwijl jullie allemaal druk zijn met het weer en de wegwerkzaamheden, vindt er achter gesloten deuren een heel ander schouwspel plaats. Verkenner Plasterk is namelijk begonnen met zijn gezellige babbeltjes met fractieleiders. Oh ja hoor, laten we vooral nog meer tijd verspillen aan politici die hun egootjes willen strelen.

En alsof dat niet genoeg is, gaat VVD-leider Yesilgöz ook nog eens praten met haar leden op een partijbijeenkomst. Nou jongens en meisjes van de VVD, bereid je maar voor op ellenlange speeches vol holle beloftes en loze woorden.

Maar wacht even… wat hebben we hier? Gom van Strien blijkt bewust fraudebeschuldigingen tegen zichzelf verzwegen te hebben bij PVV-fractieleider Geert Wilders. Ja echt waar mensen, deze man heeft zo’n hekel aan eerlijkheid dat hij zelfs liegt tegen zijn eigen partijgenoten!

En dan komt Van Strien ook nog aanzetten met het excuus “dat had ik wel moeten doen”. Ach kom nou toch! Alsof dit gewoon een klein foutje was in plaats van keiharde manipulatie om zieltjes te winnen.

Ohja trouwens beste kinderen die blind of slechtziend zijn: jullie mogen geen ‘gewone’ chocoladeletters eten want daar weten jullie natuurlijk helemaal niets van af door jullie handicap. Gelukkig heeft kleuterjuf Ingrid iets bedacht: brailleletters! Want god forbid dat jullie gewoon kunnen genieten van een simpele chocoladeletter zoals ieder ander kind.

Nou, ik wens jullie allemaal een fijne woensdag. Maar laten we eerlijk zijn, met al deze onzin in de wereld is het lastig om nog iets te vinden wat echt fijn is.

Bron: NOS – Wekdienst 29/11: Plasterk praat met fractievoorzitters • PSV vecht voor plek in Champions League

https://nos.nl/l/2499628