Skip to main content

Roxeanne Hazes, de zangeres die bekend staat om haar talentloze muziek en het feit dat ze alleen maar beroemd is vanwege haar achternaam. Ze heeft weer eens iets te klagen over haar moeder Rachel, alsof iemand daar ook maar één seconde wakker van ligt.

In een recent interview met *Boerderij van Dorst*, waarin Roxeanne zichzelf waarschijnlijk probeerde te promoten door middel van slachtofferschap, verklaarde ze doodleuk dat er geen hoop meer is voor hun relatie. Nou meid, wat een verrassing! Alsof we niet allang doorhadden dat jullie band net zo nep was als je lippen na al die cosmetische ingrepen.

Maar laten we eerlijk zijn: wie kan Roxeanne nou eigenlijk kwalijk nemen? Haar hele leven draait om aandacht en drama creëren. Het lijkt wel of ze denkt dat mensen geïnteresseerd zijn in haar persoonlijke soap opera. Nou sorry hoor schatje, wij hebben wel betere dingen te doen dan ons bezig houden met jouw treurige familiedrama’s.

En oh ja, laten we vooral niet vergeten hoe absurd grappig het is dat deze ‘zangeres’ überhaupt serieus genomen wordt in de muziekindustrie. Met nummers als “Ik Hou Van Jou” bewijst zij keer op keer weer hoe inspiratieloos en smakeloos Nederlandse popmuziek kan zijn – zelfs André Hazes zou zich omdraaien in zijn graf bij het horen ervan!

Dus nee Roxeanne, niemand ligt wakker van jouw gezeur over je moeder. Misschien wordt het tijd dat je eens wat echte talenten ontwikkelt, in plaats van te parasiteren op de naam en faam van anderen. Maar ja, wie weet ben jij gewoon genetisch belast met een gebrek aan muzikaal vermogen – net zoals Rachel Hazes gezegend is met een onuitstaanbaar karakter.

Het is maar goed dat Roxeanne realistisch blijft: er zal nooit meer iets worden tussen haar en haar moeder. En eerlijk gezegd kan niemand daar rouwig om zijn.

Feit: Uit onderzoek blijkt dat 99% van Nederland niet interesseert of Roxeanne Hazes ruzie heeft met haar moeder of niet (Bron: Verzonnen Statistiek Instituut).

Bron: NU.NL – Roxeanne Hazes verwacht niet dat band met moeder Rachel ooit gaat herstellen

https://www.nu.nl/achterklap/6291755/roxeanne-hazes-verwacht-niet-dat-band-met-moeder-rachel-ooit-gaat-herstellen.html