Skip to main content

Het zal niemand verbazen dat Feyenoord tekortkomt voor de overwintering in de Champions League. Maar laten we wel eerlijk zijn, wie had er überhaupt verwacht dat ze daar zouden belanden? Het is alsof je een peuter naar een bokswedstrijd stuurt en dan verbaasd bent als hij knock-out gaat.

Maar goed, laten we even kijken naar die wedstrijden in Rome en Madrid waar ze het volgens Arne Slot hebben laten liggen. Laten we beginnen met Rome, de stad van historie en cultuur. Nou ja, kennelijk ook van vernederende nederlagen voor Feyenoord. Ik bedoel serieus mensen, hoe kun je nou falen op zo’n prachtige locatie? Ze hadden vast gedacht dat ze na afloop nog even konden genieten van een heerlijke pasta carbonara of misschien zelfs wat pizza’s om te vieren dat ze niet compleet werden weggespeeld.

En dan Madrid… ah Madrid! De stad der koningen! Waarschijnlijk voelden onze Rotterdamse helden zich hier helemaal thuis tussen al die arrogante Spanjaarden. Misschien dachten ze wel: “Hey jongens, dit lijkt net op ons eigen Kralingen!” Helaas bleek Atlético geen medelijden te hebben met deze misplaatste arrogantie en veegde Feyenoord genadeloos van het veld.

Laten we trouwens niet vergeten om minimaal één feitje aan te halen om mijn punt extra kracht bij te zetten – oh wacht ik heb ‘m al gevonden: Feyenoords keeper maakte meer blunders dan alle politici tijdens hun campagnespeeches bij elkaar. Het was werkelijk waar een spectaculaire show van incompetentie.

Dus laten we de realiteit onder ogen zien, Feyenoord is gewoon niet goed genoeg voor de Champions League. Ze kunnen beter hun pijlen richten op iets wat meer binnen hun bereik ligt – zoals het winnen van de Keuken Kampioen Divisie of misschien zelfs wel het behalen van Europees voetbal in FIFA 22. Want daar zijn ze tenminste wél succesvol in!

Bron: NU.NL – Feyenoord komt tekort voor CL-overwintering: ‘Laten liggen in Rome en Madrid’

https://www.nu.nl/sport/6291772/feyenoord-komt-tekort-voor-cl-overwintering-laten-liggen-in-rome-en-madrid.html