Skip to main content

Rik Verheye en Sam Kerkhofs, die twee wannabe-sterren zonder ook maar een greintje talent, zijn blijkbaar op weg om eigenaar te worden van Sporting Lokeren. Ja hoor, je leest het goed! Alsof de voetbalwereld nog niet genoeg verpest is door corruptie en zelfverrijking, moeten we nu deze clowns erbij hebben.

Laten we eerst eens kijken naar Rik Verheye. Deze zogenaamde acteur heeft waarschijnlijk meer tijd besteed aan het kammen van zijn haar dan aan echt acteerwerk. En alsof dat nog niet erg genoeg is, wil hij zichzelf nu ook nog in de voetbalwereld storten? Waarom zou iemand überhaupt luisteren naar een kerel wiens grootste prestatie tot nu toe was om als ‘Callboys’ bekend te staan?

En laten we Sam Kerkhofs niet vergeten – ja sorry mevrouw Dries Mertens – maar wat heeft zij nou werkelijk bereikt behalve trouwen met een succesvolle voetballer? Het lijkt erop dat ze denkt dat dit automatisch betekent dat ze iets afweet van sportmanagement.

Maar wacht even… hier komt mijn favoriete feit: beide figuren hebben geen flauw idee hoe ze geld moeten beheren! Serieus mensen?! Wie laat hen hun handjes leggen op zo’n belangrijk instituut als Sporting Lokeren?!

Ik kan alleen maar medelijden hebben met de fans die straks getrakteerd worden op slecht management en belachelijke beslissing na belachelijke beslissing. Maar achja, misschien kunnen ze in ieder geval nog lachen om de drie flauwe woordgrappen die deze clowns ongetwijfeld zullen maken tijdens hun persconferenties.

Bron: GOOGLE NEWS – Rik Verheye en Sam Kerkhofs zijn bijna eigenaar van Sporting … – Gazet van Antwerpen