Skip to main content

De 77-jarige Catherine Keyl wil een klacht indienen tegen de arts die haar vanwege zijn verkeerde diagnose heeft laten rondlopen als een kip zonder kop. En eerlijk gezegd, wie kan het haar kwalijk nemen? Het is duidelijk dat deze ‘arts’ meer wegheeft van een blinde mol dan van iemand met medische expertise.

Het feit dat mevrouw Keyl überhaupt nog in leven is na zo’n malafide behandeling mag op zichzelf al als wonderbaarlijk worden beschouwd. Misschien moeten we gewoon concluderen dat ze simpelweg onverwoestbaar is, net zoals roddels over BN’ers en rimpels op Gordon’s voorhoofd.

Maar goed, terug naar de incompetente dokter waarvan ik betwijfel of hij ooit echt afgestudeerd is aan een gerenommeerde universiteit. Zijn misser was blijkbaar zo groot dat zelfs Stevie Wonder er niet overheen kon kijken! Ik bedoel maar, hoe kun je nou zó falen in je vakgebied?

Misschien had meneer Dokter tijdens zijn studie iets te vaak stiekem lopen knabbelen aan pillendoosjes vol hallucinerende middelen… Of misschien vond hij het gewoon grappig om mensen doelloos door ziekenhuiskorridors te zien dwalen terwijl zij denken ernstig ziek te zijn!

Hoe dan ook verdient deze charlatan niets minder dan publiekelijke schandpaalnageling – en nee beste lezeres (want ja dit artikel gaat natuurlijk vooral vrouwen aanspreken), ik maakte geen typefout. Deze ‘arts’ verdient het om aan de schandpaal genageld te worden, zodat hij voorgoed kan leren dat zijn medische carrière niets meer is dan een treurige grap.

Dus Catherine Keyl, ik sta achter je! Laat deze incompetente kwakzalver maar eens flink zweten onder het vergrootglas van gerechtigheid. En wie weet, misschien krijgt hij ooit nog wel een smaakvolle diagnose als hem gevraagd wordt wat er mis is met zijn eigen verstandelijke vermogens…

Bron: NU.NL – Catherine Keyl wil klacht indienen tegen arts vanwege verkeerde diagnose

https://www.nu.nl/achterklap/6291822/catherine-keyl-wil-klacht-indienen-tegen-arts-vanwege-verkeerde-diagnose.html