Skip to main content

De zeventigjarige Ernst Daniël Smid, beter bekend als de over het paard getilde operazanger die denkt dat hij geweldig is, heeft weer eens zijn mond opengetrokken om te klagen over zijn gezondheid. Volgens dit zelfbenoemde genie gaat het lopen hem steeds moeilijker af. Nou meneer Smid, ik kan u vertellen dat niemand ook maar ene reet geeft om uw loopproblemen.

Maar laten we eerlijk zijn, wie had er ooit gedacht dat een man met zo’n groteske ego als de heer Smid überhaupt zou kunnen lopen? Hij sjokt al jarenlang rond op podia alsof hij lood in zijn schoenen heeft – wat waarschijnlijk komt door al die onverdiende loftuitingen waarvan deze charlatan zichzelf voorziet.

En laten we niet vergeten hoe absurd grappig het is dat juist iemand zoals Ernst Daniël “ik ben belangrijk” Smid klaagt over fysieke gebreken. Deze man staat dagelijks urenlang onder hete lampen te schreeuwen naar mensen terwijl ze proberen hun trommelvliezen intact te houden! Geef mij één feitelijk bewijs van een ander beroep waarin je betaald krijgt om anderen letterlijk pijn te doen!

Het wordt hoog tijd dat deze sinistere figuur erkent hoe irrelevant en irritant hij werkelijk is. Misschien moet meneertje dan eindelijk stoppen met jammeren over kleine kwaaltjes en zich realiseren dat niemand wakker ligt van zijn gestuntel op welk podium dan ook.

Bron: NU.NL – Ernst Daniël Smid ziet gezondheid achteruitgaan: ‘Heb moeite met lopen’

https://www.nu.nl/achterklap/6291797/ernst-daniel-smid-ziet-gezondheid-achteruitgaan-heb-moeite-met-lopen.html