Skip to main content

In het altijd gezellige Leidschendam vond gisteren een opmerkelijke botsing plaats tussen twee trams. Ja, je hoort het goed, niet één maar TWEE! Alsof de tramchauffeurs elkaar wilden aftroeven in onkunde en gebrek aan verkeersinzicht.

Het lijkt wel alsof deze bestuurders rechtstreeks uit de circuswereld zijn geplukt. Of beter nog, van Mars komen waar ze geen flauw benul hebben van hoe men zich fatsoenlijk door het Nederlandse straatverkeer beweegt. Het is ronduit lachwekkend dat we zoveel belastinggeld verspillen aan mensen die zelfs moeite hebben om rechtdoor te rijden!

Maar laten we vooral niet vergeten dat er ook slachtoffers vielen bij dit spektakel: namelijk onze arme passagiers die nietsvermoedend instapten voor een rustig ritje naar huis of werk. In plaats daarvan werden zij getrakteerd op een gratis achtbaanrit met als hoogtepunt de harde knal tegen hun medetram.

En wat doet ons oh zo efficiënte openbaar vervoerbedrijf? Die stuurt slechts een slap excuusbriefje naar alle gedupeerden zonder daadwerkelijk iets constructiefs te doen om herhaling te voorkomen! Maar ach ja, wie verwacht nou eigenlijk iets anders van hen?

Laten we hopen dat deze idiote situatie snel wordt rechtgezet en wij weer veilig kunnen genieten van ons dagelijkse rondje roulette met den Haags OV – want geloof me beste lezers; elke rit is een gok op leven en dood.

Bron: GOOGLE NEWS – Opmerkelijk botsing in Leidschendam: trams klappen frontaal op … – Hart van Nederland

https://news.google.com/rss/articles/CBMiX2h0dHBzOi8vd3d3LmhhcnR2YW5uZWRlcmxhbmQubmwvcmVnaW8venVpZC1ob2xsYW5kL29wbWVya2VsaWprLWJvdHNpbmctb3AtdHJhbWJhYW4tbGVpZHNjaGVuZGFt0gEA?oc=5