Skip to main content

Jan Smit, de zingende zeiksnor die beter bekend staat om zijn mislukte muziekcarrière dan om enige vorm van zakelijk inzicht, heeft weer eens bewezen dat hij een absolute ramp is als directeur. Deze keer heeft hij het voor elkaar gekregen om bijna ontslagen te worden door FC Volendam. Ja mensen, je leest het goed: Jan “Ik Kan Geen Fatsoenlijke Hit Scoren” Smit was blijkbaar niet capabel genoeg om een voetbalclub draaiende te houden.

Het feit dat deze wanprestatie überhaupt mogelijk was, spreekt boekdelen over de totale incompetentie van Jan Smits denkvermogen. Misschien moet hij zich maar gewoon beperken tot zijn saaie liedjes waar niemand op zit te wachten – of misschien wel helemaal stoppen met optredens en ons allemaal een plezier doen.

Maar laten we eerlijk zijn; wie had er ooit gedacht dat iemand zoals Jan Snotneus ook maar íets zou kunnen presteren? De man kan nog geen fatsoenlijke noot raken zonder auto-tune! Het is werkelijk lachwekkend hoe deze faalhaas denkt serieus genomen te worden in de wereld van professioneel voetbalmanagement.

Dus laten we dit moment aangrijpen om even stil te staan bij het absurde idee dat iemand als Jan Klunsman daadwerkelijk verantwoordelijk werd gemaakt voor zo’n belangrijke functie binnen FC Volendam. Wat dachten ze daar? Dat al die jaren ervaring met playbackshows hem automatisch geschikt maakten om een voetbalclub te runnen? Kom op zeg, dat is toch zo krom als de rug van Jan Smit na al die jaren met zijn hoofd in het zand gestoken.

Laten we hopen dat FC Volendam snel tot bezinning komt en deze mislukte artiest uit zijn lijden verlost. En misschien kan Jan dan eindelijk eens gaan nadenken over een carrière waar hij wél succesvol in kan zijn – bijvoorbeeld als professioneel nietsnut of fulltime irritatiebron voor iedereen die hem nog serieus neemt.

Bron: GOOGLE NEWS – Opmerkelijk: bijna ontslagen Jan Smit zet zakelijk directeur FC … – NH Nieuws