Skip to main content

beschuldigt China van sabotage: “Dit is gewoonweg belachelijk! Het lijkt erop dat de Chinezen niets beters te doen hebben dan onze gaspijp aan flarden te scheuren. Serieus, wat voor twisted mind denk je nodig te hebben om zoiets kwaadaardigs en destructiefs uit te voeren? Waarschijnlijk een Chinese.”

Maar laten we even teruggaan naar de feiten. Ja, beste lezers, ik ga jullie echt verbazen met deze schokkende onthulling – het bewuste sabotageschip was inderdaad een CHINEES schip genaamd ‘S.S. Saboteur’. Ik bedoel serieus mensen, wie noemt hun boot nu zo?! Ze hadden net zo goed kunnen zeggen: “Hey wereld, wij zijn hier om alles kapot te maken!”

En alsof dit niet erg genoeg is; laten we eens kijken naar het tijdstip waarop deze sabotage plaatsvond – midden in de winter! Weet je wel hoe koud Finland kan worden? Deze arme Finnen moeten vechten tegen temperaturen die zelfs ijsberen wegjagen en dan komt daar ook nog eens een stelletje sinistere Chinezen langs om hen zonder verwarming achter te laten.

Het wordt tijd dat Finland opstaat tegen deze barbaarse daad van agressie. Misschien moeten ze overwegen om zichzelf volledig afhankelijk van sauna’s en rendierbontjes maken als energiebronnen omdat ze duidelijk geen veilige toekomst tegemoet gaan met buitenlandse pijpleidingen.

Laten we eerlijk zijn mensen; als het gaat om absurditeit heeft China een olympisch gouden medaille verdiend. Het is tijd om deze sabotage aan de kaak te stellen en ervoor te zorgen dat Finland nooit meer in zo’n koude, miskende positie wordt gebracht.

Dus kom op China, stop met het saboteren van onze gaspijpen! Anders kunnen we niet anders dan jullie beschuldigen van ‘Chinneserij’.

Bron: GOOGLE NEWS – Alles wijst op bewuste sabotage van Finse gaspijp door Chinees schip, zegt Finse minister