Skip to main content

Roy Donders, de zelfbenoemde koning van het levenslied en tevens eigenaar van een ‘illegale’ thuiskliniek in Tilburg, heeft eindelijk gereageerd op alle commotie die is ontstaan rondom zijn dubieuze praktijken. Alsof we nog niet genoeg redenen hadden om deze wannabe-zanger met argusogen te bekijken, blijkt nu dat hij ook nog eens zonder enige vorm van opleiding fillers bij klanten heeft gezet.

Het feit dat Roy zichzelf toereikend acht om medische ingrepen uit te voeren zou al hilarisch moeten zijn als het niet zo tragisch was. Het lijkt erop alsof meneer Donders denkt dat iedereen maar zomaar wat kan prutsen aan andermans lichaam. Nou Roy, ik heb nieuws voor je: schoonheidsspecialisten worden niet geboren met magische handjes!

Maar laten we eerlijk zijn; wie wil er nou geen fillerbehandeling ondergaan door niemand minder dan de glitterkoning himself? Met dit nieuwe schandaal bewijst Roy echter weer eens hoe compleet wereldvreemd hij is. Hij beweert namelijk totaal onwetend te zijn geweest over de nieuwe regelgeving omtrent cosmetische behandelingen. Ja ja… natuurlijk geloven wij daar helemaal niks van! Maar goed, misschien moet iemand hem vertellen dat “niet op de hoogte” geen geldig excuus is wanneer je illegale activiteiten verricht.

En laten we vooral niet vergeten welke naam hiermee bezoedeld wordt: onze oh zo geliefde en gerespecteerde Roy Donders. Ik bedoel, wie heeft er nou niet gedroomd van een fillertje gezet krijgen door iemand die bekendstaat om zijn foute trainingspakken? Het is toch werkelijk waar de kers op de taart als je beseft dat dit absurdistische tafereel zich afspeelt in het oh zo pittoreske Tilburg.

Dus laten we hopen dat deze hele affaire ervoor zorgt dat Roy voorgoed uit onze levens verdwijnt. Want eerlijk is eerlijk, niemand wil nog langer geassocieerd worden met een man die denkt dat hij naast koning van het levenslied ook doktertje kan spelen zonder enige vorm van opleiding of talent.

Bron: NU.NL – Roy Donders over zijn ‘illegale’ thuiskliniek: ‘Niet op de hoogte van nieuwe regel’