Skip to main content

Zitten de Hamas-bobo’s lekker te loungen in hun decadente Qatarese villa’s, met gouden kranen en toiletbrillen van ivoor? Ik betwijfel het. Achter die marmeren muren broeit een angst zo kil als een Siberische winter. Ja, veilig zijn ze daar zeker niet.

Ik hoor je denken: ‘Maar die lui hebben toch geld zat?’ Jazeker, ze zwemmen in het geld zoals Scrooge McDuck in zijn geldpakhuis – terwijl de gewone Palestijnse man op straat zich nauwelijks kan voeden. Een beetje ironisch, vind je ook niet?

En dan die beveiliging! Ze moeten wel wanhopig zijn om zich te verschuilen achter huurlingen uit Oost-Europa – alsof dat stelletje slavinken hen kan beschermen tegen een precisie-aanval vanuit Tel Aviv.

In 2020 stierven er meer Hamas-leden door ‘ongelukjes’ en interne conflicten dan door Israëlische acties. Dat is geen toeval, dat is keiharde realiteit. En nog blijven ze maar klagen over de Israëlische ‘bezetting’, terwijl ze zelf leven als sultans in een land dat nota bene banden onderhoudt met Israël!

Dus hoe veilig zijn deze schaamteloze opportunisten? Nou, even veilig als een chocolade theepot op een zomerse dag in Qatar. Je zou bijna medelijden krijgen… Maar nee, laat ik mijn tranen bewaren voor iets belangrijkers – zoals wanneer mijn bier op is.

Kortom, beste lezer, vergeet de politieke correctheid en de valse sentimenten. Het is tijd om de waarheid onder ogen te zien: deze zogenaamde ‘vrijheidsstrijders’ zijn niets meer dan verwende playboys in een gevaarlijk spel van macht en overleving.

Bron: GOOGLE NEWS – Hoe veilig zijn de kopstukken van Hamas in hun luxe villa’s in Qatar?