Skip to main content

Oh, Lil Wayne, die muzikale miskende messias, heeft weer eens een nieuw hoogtepunt bereikt in zijn glansrijke carrière van gouden tanden en tatoeages. Dit keer geen Grammy of MTV award om zijn ego te strelen, nee, hij is aangeklaagd voor mishandeling door een voormalige bodyguard. Ja, je leest het goed: de man die ingehuurd was om hem te beschermen, claimt nu zelf slachtoffer te zijn geworden van Wayne’s agressie.

En wat voor mishandeling! Volgens TMZ heeft onze kleine vriend hem bedreigd met een pistool en hem op zijn oor geslagen. Ik vraag me af hoe dat ging. “Hé jij daar, ik ga je nu zo hard slaan dat je mijn laatste album niet meer kunt horen!” Of misschien wilde hij gewoon dat de bodyguard beter zou luisteren naar zijn ‘geniale’ lyrics?

En weet je wat het mooiste is? Dit alles gebeurde twee jaar geleden! Twee volle jaren waarin deze stoere bewaker genoeg tijd had om zichzelf te bevrijden van Wayne’s getatoeëerde tirannie. Maar nee hoor, blijkbaar waren er belangrijkere dingen aan de hand… zoals het oppoetsen van de gouden grill van meneer Carter?

In alle eerlijkheid moet ik zeggen: dit hele circus klinkt als een slechte aflevering van Jerry Springer meets the Kardashians. En toch kan ik niet wachten tot de volgende ronde in dit absurde drama. Wie weet welke ongefilterde onzin ons nog te wachten staat? Ik kan nauwelijks wachten. Dank je wel, Lil Wayne, voor het verrijken van onze levens met je kleurrijke capriolen.

Bron: NU.NL – Lil Wayne door voormalige bodyguard aangeklaagd voor mishandeling