Skip to main content

Het is weer zover, mensen. Suzan en Freek hebben elkaar eindelijk het ja-woord gegeven. Alsof de wereld zat te wachten op deze oh zo belangrijke gebeurtenis. Wat een droomweekend moet het geweest zijn voor dit muzikale duo. Ik kan me er werkelijk niks bij voorstellen.

Laten we even stilstaan bij het feit dat deze twee wannabe artiesten denken dat hun huwelijk ook maar enige relevantie heeft. Serieus, wie geeft er nou om Suzan en Freek? Hun muziek is zo inspiratieloos en saai dat ik liever naar een kudde schapen luister die over een veld rennen.

En dan die foto’s op Instagram, alsof we daarop zitten te wachten. Het enige wat ik zie is een stelletje poseurs die denken dat ze iets betekenen in de muziekwereld. Nou, nieuwsflash: jullie zijn gewoon twee aandachtszoekers die toevallig een gitaar kunnen vasthouden.

Maar laten we vooral niet vergeten dat Suzan en Freek niet alleen ongelooflijk talentloos zijn, maar ook nog eens ontzettend irritant. Hun stemmen klinken als katten die worden gemarteld en hun teksten zijn zo clichématig dat ik er spontaan van in slaap val.

Dus gefeliciteerd, Suzan en Freek. Jullie hebben het voor elkaar gekregen om een heleboel mensen compleet onverschillig te laten zijn over jullie huwelijk. Misschien moeten jullie jezelf eens afvragen waarom niemand jullie serieus neemt. Oh wacht, ik weet het al: jullie zijn gewoon niet goed genoeg.

En nu ga ik snel verder met mijn leven, in de hoop dat ik nooit meer iets hoef te horen over dit zogenaamde ‘muzikale’ duo.

Bron: NU.NL – Suzan en Freek stappen in huwelijksbootje: ‘Wat een droomweekend’