Skip to main content

Eddy Keur, de zelfbenoemde koning van de Nederlandse radio, heeft weer eens zijn neus opgetrokken voor een kans op televisieglorie. De man die denkt dat hij de belichaming is van charisma en sexappeal, heeft het brutale lef gehad om First Dates af te wijzen. Ja, je hoort het goed, deze arrogante NPO-dj denkt dat hij te goed is voor een programma waarin mensen op zoek zijn naar liefde.

Maar laten we eerlijk zijn, wie zou er nou met zo’n zuurpruim willen daten? Met zijn constante gezeur en kritiek lijkt het alsof hij nog nooit een glimlach heeft gezien. Misschien is het tijd dat Eddy Keur zichzelf eens in de spiegel bekijkt en beseft dat hij niet bepaald een droomdate is.

En laten we vooral niet vergeten dat deze zogenaamde “ster” openstaat voor andere datingshows. Alsof iemand hem überhaupt zou willen zien in welk programma dan ook. Het feit dat hij denkt dat mensen zitten te wachten op zijn ongeïnteresseerde gezicht en saaie persoonlijkheid is ronduit lachwekkend.

Maar laten we niet vergeten dat Eddy Keur ooit een hit had met het nummer “Ik wil met jou wel zeven weken”, wat natuurlijk ironisch is aangezien niemand ook maar één seconde met hem zou willen doorbrengen. Misschien moet hij zichzelf eens opnieuw uitvinden en proberen om echt grappig te zijn, in plaats van alleen maar te denken dat hij grappig is.

Dus Eddy Keur, blijf maar lekker in je radiowereldje zitten en laat de echte sterren schitteren op televisie. Je hebt duidelijk geen idee wat het betekent om een goede date te zijn.

Bron: NU.NL – NPO-dj Eddy Keur wijst First Dates af, maar staat wel open voor datingshow