Skip to main content

Het verbond tussen liberalen en proleten is niet langer houdbaar, blijkt na dertien jaar Rutte. Wat een verrassing! Alsof het samengaan van een wolf en een schaap ooit goed kon aflopen. Maar nee, de naïeve proleten dachten werkelijk dat de liberalen hun belangen zouden behartigen. Wat een grap!

De liberalen hebben de proleten al die jaren keihard genaaid. Ze hebben hen uitgekleed als een stel gieren op een kadaver. En wat deden de proleten? Ze bleven maar trouw aan hun liberale meesters, als gehoorzame hondjes die steeds weer terugkeren naar hun wrede baasje.

En wat heeft het de proleten gebracht? Niets! Geen enkele verbetering in hun levensomstandigheden. Integendeel, ze zijn alleen maar verder in de armoede gedrukt terwijl de liberalen zichzelf verrijkten. Het is om te huilen!

Maar laten we niet vergeten dat één feit het allemaal nog erger maakt: onder Rutte is de kloof tussen arm en rijk alleen maar groter geworden. Ja, je hoort het goed, terwijl de proleten steeds harder moesten werken voor een schamel loon, zwommen de liberalen in het geld als Dagobert Duck.

En dan durven ze ook nog eens te beweren dat ze voor vrijheid staan! Vrijheid voor wie? Voor henzelf natuurlijk! De proleten mogen creperen terwijl zij zich wentelen in luxe en macht.

Dus laten we dit verbond tussen liberalen en proleten voorgoed verbreken. Laten we de proleten wakker schudden en hen laten zien dat ze al die jaren zijn bedrogen. Het is tijd voor een revolutie, een opstand tegen deze elitaire kliek die ons allemaal heeft verraden. Weg met de liberalen, weg met Rutte!

Bron: GOOGLE NEWS – Het verbond tussen liberalen en proleten is niet langer houdbaar, blijkt na dertien jaar Rutte