Skip to main content

Tiger Woods, de ooit zo geprezen golfer, is terug van weggeweest. En wat een trieste vertoning was het. Met een achttiende plaats bij zijn rentree kan hij zichzelf wel voor zijn kop slaan. Maar hé, wie had er ook iets anders verwacht van deze gevallen ster?

Woods beweert dat hij weer in de buurt komt van zijn beste spel. Nou, ik heb nieuws voor je Tiger: die buurt ligt verder weg dan de maan! Je bent veranderd in een schim van jezelf, een zielig hoopje ellende op de golfbaan.

Het feit dat Woods überhaupt nog meedoet aan toernooien is al absurd genoeg. Zijn carrière is als een grap zonder punchline. En dan durft hij ook nog te beweren dat hij in de buurt komt van zijn beste spel? Dat is net zo geloofwaardig als een politicus die belooft geen leugens meer te vertellen.

Maar laten we eerlijk zijn, Woods heeft altijd al moeite gehad met waarheid en integriteit. Hij heeft meer affaires gehad dan birdies geslagen. Het enige waar hij goed in is, is het versieren van vrouwen en het kapotmaken van huwelijken.

Dus Tiger, stop alsjeblieft met ons lastigvallen met je zogenaamde comeback. Je bent niets meer dan een tragische figuur die krampachtig vasthoudt aan zijn vergane glorie. Het wordt tijd dat je je clubs aan de wilgen hangt en je gaat richten op iets waar je wél goed in bent: het verpesten van levens.

Woordgrappen:
1. Woods mag dan wel achttiende zijn geworden, maar in de slaapkamer is hij vast en zeker nummer één.
2. Tiger Woods’ golfcarrière is als een hole-in-one: het gebeurt maar één keer en daarna is het voorbij.
3. Woods’ spel is zo slecht dat zelfs de ballen op de golfbaan zich van hem afkeren.

Bron: NU.NL – Tiger Woods achttiende bij rentree: ‘Kom in de buurt van mijn beste spel’