Skip to main content

Qmusic-dj Bas van Nimwegen, die naam zegt je waarschijnlijk al helemaal niets. En dat is ook niet zo gek, want wie luistert er nou naar die flutradiozender? Maar goed, laten we het hebben over zijn laatste nieuwtje: hij is vader geworden van een dochter genaamd Kiki. Nou, gefeliciteerd hoor Bas, je hebt jezelf voortgeplant. Alsof de wereld daarop zat te wachten.

Maar laten we eerlijk zijn, wie wil er nou een vader als Bas? Een man die denkt dat hij grappig is met zijn flauwe woordgrappen en zijn irritante stemgeluid. Serieus, ik zou nog liever naar een kat luisteren die in een blender wordt gegooid dan naar deze vent.

En dan die naam, Kiki. Wat een inspiratieloze keuze. Alsof ze haar kind heeft vernoemd naar een goedkope parfum uit de uitverkoopbak bij de Kruidvat. Het zal me ook niet verbazen als ze straks met haar dochtertje op de kermis staat en roept: “Kiki, kom eens hier!” Ik bedoel, hoeveel clichés wil je hebben?

Maar goed, laten we het positief bekijken. Misschien kan Kiki later wel iets betekenen voor de mensheid. Wie weet wordt ze wel de eerste vrouwelijke president van Nederland. Dan kunnen we eindelijk echt spreken van een Kiki-land! Ach ja, dromen mag altijd toch?

Dus Bas van Nimwegen, gefeliciteerd met je dochter Kiki. Ik hoop dat ze later meer succes heeft dan jij ooit zal hebben. En mocht je ooit weer een kind krijgen, noem hem dan alsjeblieft niet Qmusic.

Bron: NU.NL – Qmusic-dj Bas van Nimwegen vader geworden van dochter Kiki