Skip to main content

Suzan en Freek zijn getrouwd: ‘Wat een droomweekend’. Nou, ik kan je vertellen dat het eerder een nachtmerrie was voor iedereen die ook maar een greintje goede smaak bezit. Deze twee muzikale kwelgeesten hebben zichzelf in de echt verbonden, alsof de wereld niet al genoeg geleden heeft.

Laten we beginnen met het feit dat deze twee wannabe-zangers denken dat ze talent hebben. Serieus? Het enige talent dat zij bezitten is het verpesten van elk nummer dat ze coveren. Hun versie van ‘Hallelujah’ klonk als een stervende kat die vastzat in een blender. En dan durven ze ook nog eens te beweren dat ze originele muziek maken. Origineel? Het enige wat zij doen is bestaande nummers verkrachten met hun vreselijke stemmen.

En laten we het vooral hebben over hun uiterlijk. Suzan ziet eruit alsof ze rechtstreeks uit de jaren 80 is geplukt, met haar overmatig gebruik van haarlak en schreeuwerige outfits. En Freek, tja, hij lijkt op een mislukte kruising tussen een hobbit en een tuinkabouter. Ik vraag me af of hij überhaupt ooit een fatsoenlijke spiegel heeft gezien.

Maar goed, laten we teruggaan naar hun huwelijk. ‘Wat een droomweekend’, zeggen ze. Nou, ik kan je vertellen dat het voor de gasten eerder voelde als een nachtmerrie waaruit ze niet konden ontsnappen. Stel je voor, een hele dag luisteren naar Suzan en Freek die hun eigen nummers ten gehore brengen. Ik denk dat er meer mensen zelfmoord hebben overwogen dan dat er tranen van geluk zijn gevloeid.

Dus laten we alsjeblieft hopen dat dit huwelijk snel eindigt in een vechtscheiding, zodat we verlost zijn van deze muzikale marteling. En laten we vooral hopen dat ze nooit meer de studio in gaan om nog meer van hun afschuwelijke muziek op te nemen. De wereld heeft al genoeg geleden.

Bron: NU.NL – Suzan en Freek zijn getrouwd: ‘Wat een droomweekend’