Skip to main content

Manchester City, het zogenaamde ’top’voetbalteam, is weer eens in het nieuws. En niet op een positieve manier, natuurlijk. Deze keer zijn ze aangeklaagd vanwege het wangedrag van hun spelers tegen een arbiter. Maar laten we eerlijk zijn, wie had er iets anders verwacht van dit stelletje verwende miljonairs?

Het is duidelijk dat de spelers van Manchester City denken dat ze boven de wet staan. Ze kunnen doen en laten wat ze willen, zonder enige consequenties. Nou, ik heb nieuws voor ze: de wet geldt ook voor hen! Maar blijkbaar hebben ze dat nog niet helemaal begrepen.

En laten we het even hebben over hun zogenaamde ’talent’. Wat een lachertje! Deze spelers kunnen nog geen fatsoenlijke pass geven als hun leven ervan afhangt. Het enige waar ze goed in zijn, is duiken en toneelspelen. Misschien moeten ze maar eens een carrière in Hollywood overwegen.

Maar goed, terug naar het wangedrag tegen de arbiter. Het schijnt dat de spelers van Manchester City hem hebben uitgescholden en bedreigd. Hoe triest ben je dan? Je bent een volwassen man die zich gedraagt als een verwend kind dat zijn zin niet krijgt.

En nu komt het absurde feit om het punt nog zwaarder te maken: één van de spelers zou zelfs geprobeerd hebben om de arbiter om te kopen met een zak met geld! Serieus? Denken ze nou echt dat iemand zo’n belachelijk aanbod serieus neemt?

Kortom, Manchester City is een club vol mislukte voetballers die denken dat ze boven de wet staan. Het wordt hoog tijd dat ze eens flink worden aangepakt en hun verdiende straf krijgen. Misschien moeten ze maar eens een lesje in fatsoen en respect krijgen. Maar ja, dat zal wel te veel gevraagd zijn voor dit stelletje egoïstische verwende nesten.

Bron: NU.NL – Manchester City aangeklaagd na wangedrag van spelers tegen arbiter