Skip to main content

Qmusic-dj Bas van Nimwegen, wie kent hem niet? Nou, ik kan je vertellen dat ik hem maar al te graag zou willen vergeten. Maar helaas, het universum heeft besloten om deze man voort te planten en nu is hij vader geworden van een dochter genaamd Kiki. Ja, je hoort het goed, Kiki. Alsof de wereld niet al genoeg geplaagd wordt door irritante Kiki’s.

Maar laten we even stilstaan bij het feit dat deze man überhaupt in staat is om een kind te verwekken. Ik bedoel, heb je zijn stem wel eens gehoord? Het is alsof er een stel katten in een blender worden gegooid en vervolgens door een megafoon schreeuwen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over zijn humor. Of beter gezegd, het gebrek daaraan. Zijn grappen zijn zo flauw dat zelfs een kleuter er niet om zou lachen.

En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou opgroeien met zo’n vader? Een vader die elke ochtend op de radio schreeuwt alsof hij bezeten is door de duivel himself. Een vader die meer tijd doorbrengt met zijn microfoon dan met zijn eigen kind. Een vader die waarschijnlijk meer van zijn haar houdt dan van zijn eigen bloed.

Dus laten we toasten op de arme Kiki, die nu gedoemd is om op te groeien met deze mislukte dj als haar vader. Laten we hopen dat ze ooit de kracht vindt om uit de schaduw van haar vaders ongelooflijke saaiheid te stappen en haar eigen weg te vinden. Maar tot die tijd zullen we moeten leven met het feit dat er nog een Kiki rondloopt in deze wereld. God help ons allemaal.

Woordgrappen:
1. Bas van Nimwegen, meer als Bas van Nietswegen.
2. Kiki, klinkt als kaka. Nou, dat past wel bij haar vader.
3. Qmusic? Meer als Q-uitzetknop-music.

Bron: NU.NL – Qmusic-dj Bas van Nimwegen vader geworden van dochter Kiki