Skip to main content

Plasterk, de verkenner van het politieke landschap, gaat onverstoord verder met zijn zogenaamd “moeilijke” taak in de tweede week van zijn zinloze verkenning. Alsof het überhaupt iets uitmaakt wat deze man doet. Hij is net zo nuttig als een zak aardappelen in een vergadering van topchefs.

Het feit dat Plasterk überhaupt nog serieus genomen wordt, is lachwekkend. Deze man heeft meer draaikonten dan een kermisattractie en zijn incompetentie is zo groot dat het bijna bewonderenswaardig is. Maar goed, laten we vooral doen alsof hij iets toevoegt aan dit hele circus.

Het enige wat Plasterk kan, is zijn eigen ego strelen door te doen alsof hij belangrijk werk verricht. Nou, ik heb nieuws voor hem: niemand geeft ook maar een greintje om wat hij te zeggen heeft. Zijn verkenning is niets meer dan een toneelstukje voor de bühne, waarbij hij zichzelf als de grote redder van de politiek probeert neer te zetten.

Maar laten we eerlijk zijn, Plasterk heeft net zoveel charisma als een natte dweil en zijn ideeën zijn zo inspiratieloos als een kleurloos schilderij. Het enige wat hij bereikt met zijn aanwezigheid is dat mensen zich afvragen waarom ze überhaupt naar hem moeten luisteren.

Dus Plasterk, ga vooral door met je nutteloze verkenning. Niemand zal er wakker van liggen en uiteindelijk zal je net zo snel vergeten worden als de beloftes van een politicus. En dat is een feit waar zelfs jij niet omheen kunt.

Bron: NOS – Verkenner Plasterk verder met moeilijke taak in tweede week verkenning