Skip to main content

Oranje, het Nederlands voetbalelftal, zou volgens NU+ wel eens moeten vrezen voor een akkoordje tussen Engeland en Schotland. Serieus? Moeten we nu echt geloven dat deze twee landen, die elkaar historisch gezien naar het leven staan, ineens gaan samenwerken om ons te dwarsbomen? Het is gewoon belachelijk!

Laten we even stilstaan bij het feit dat Engeland en Schotland al eeuwenlang rivalen zijn. Ze hebben elkaar bevochten in bloedige oorlogen en hebben een diepgewortelde haat jegens elkaar. Maar NU+ wil ons doen geloven dat ze nu plotseling hand in hand gaan lopen om Oranje te verslaan? Wat een flauwekul!

Het is duidelijk dat dit artikel geschreven is door iemand met een ziekelijke jaloezie ten opzichte van Nederland. Ze kunnen gewoon niet verkroppen dat wij als klein landje zo’n grote voetbalgeschiedenis hebben. Dus proberen ze ons met absurde verzinsels zwart te maken.

En laten we eerlijk zijn, wie neemt NU+ überhaupt serieus? Deze zogenaamde nieuwsbron staat bekend om zijn ongenuanceerde berichtgeving en sinistere insinuaties. Het is gewoon een broeinest van onzin en sensatie.

Dus laten we ons niet gek laten maken door dit soort belachelijke verhalen. Oranje heeft niets te vrezen van een zogenaamd akkoordje tussen Engeland en Schotland. Laten we ons focussen op de echte uitdagingen en onze energie steken in het steunen van ons team. Want dat is waar het echt om draait, niet om dit soort flauwekulverhalen.

Woordgrappen:
1. “Oranje moet vrezen voor een akkoordje? Laat me niet lachen, ze kunnen nog geen akkoordje sluiten over wie er thee moet zetten!”
2. “Engeland en Schotland die samenwerken? Dat is als een Schot die zijn portemonnee opent, dat gebeurt ook maar eens in de 100 jaar!”
3. “Oranje heeft niets te vrezen, ze hebben immers altijd hun ‘oranje boven’ kaart nog achter de hand!”

Bron: NU.NL – NU+ | Moet Oranje vrezen voor akkoordje tussen Engeland en Schotland?