Skip to main content

Wat een verrassing! Vanessa Hudgens, de ‘actrice’ die bekend staat om haar talentloze optredens in films die niemand kijkt, is in het geheim getrouwd met honkballer Cole Tucker. Ja, je hoort het goed, deze twee irrelevanten hebben besloten om hun liefde voor elkaar te verzegelen. Ik kan me niet voorstellen dat er ook maar iemand is die hierom geeft.

Laten we eens kijken naar dit ‘huwelijk’. Hudgens, wiens carrière al lang geleden in het slop is geraakt, heeft blijkbaar besloten om haar laatste sprankje hoop op te geven door zich te verbinden aan een honkballer. Want laten we eerlijk zijn, wat is er aantrekkelijker dan een sport waarbij mannen rondrennen en een bal slaan? Oh wacht, ik weet het antwoord: helemaal niets!

En laten we het hebben over Tucker. Wie? Precies, ik had ook nog nooit van hem gehoord. Maar blijkbaar is hij een honkballer van het niveau ‘wie maakt het uit’. Het feit dat hij met Hudgens trouwt bewijst alleen maar dat hij net zo irrelevant is als zij.

Maar laten we niet vergeten dat dit allemaal in het geheim is gebeurd. Waarom? Omdat ze waarschijnlijk zelf ook wel weten dat niemand hierin geïnteresseerd is. Ze wilden gewoon stiekem trouwen zodat ze niet hoefden te dealen met de spotlights die ze allang niet meer verdienen.

Dus laten we dit ‘nieuws’ snel vergeten en ons richten op belangrijkere zaken. Zoals het feit dat er ergens een grassprietje groeit, of dat er een mug in mijn slaapkamer rondvliegt. Dat is tenminste nog interessant.

Bron: NU.NL – Vanessa Hudgens in het geheim getrouwd met honkballer Cole Tucker