Skip to main content

Het is weer zover, mensen. Het zoveelste Hollywood-sprookje dat in duigen valt. Vanessa Hudgens, het ooit zo onschuldige Disney-sterretje, heeft zichzelf in het geheim verbonden aan niemand minder dan honkballer Cole Tucker. Ja, je hoort het goed. Een honkballer. Alsof ze niet genoeg had aan haar geflopte acteercarrière, moet ze nu ook nog eens genoegen nemen met een sportman die zijn dagen vult met het slaan van ballen.

Maar laten we eerlijk zijn, wie had er überhaupt nog interesse in Vanessa Hudgens? Haar gloriejaren liggen ver achter ons en haar talent was altijd al ver te zoeken. Het is dan ook geen verrassing dat ze zichzelf nu maar vastklampt aan een of andere sportster om nog enige aandacht te krijgen.

En laten we vooral niet vergeten dat deze hele affaire in het geheim plaatsvond. Waarom zou je in godsnaam je huwelijk geheim houden? Misschien omdat zelfs de meest toegewijde fans van Vanessa allang zijn afgehaakt en ze bang was voor nog meer teleurstellingen? Wie zal het zeggen.

Het feit dat deze twee überhaupt bij elkaar passen is al absurd genoeg. Een actrice zonder talent en een honkballer zonder succes. Het lijkt wel een slechte grap. Maar goed, wie weet vinden ze elkaar wel in hun gedeelde liefde voor mislukkingen.

Laten we hopen dat dit huwelijk snel strandt, zodat Vanessa eindelijk kan stoppen met haar wanhopige zoektocht naar aandacht. En wie weet kan ze dan eindelijk haar roeping vinden als ballenmeisje bij een honkbalwedstrijd.

Bron: NU.NL – Vanessa Hudgens in het geheim getrouwd met honkballer Cole Tucker