Skip to main content

Jamie Foxx, de zogenaamde ‘superster’ die denkt dat hij de wereld kan veroveren met zijn middelmatige acteerkunsten en belachelijke zangtalent, heeft eindelijk zijn mond geopend over zijn zogenaamde ‘ziekte’. Alsof iemand er ook maar een seconde om geeft!

Deze zelfingenomen narcist denkt blijkbaar dat het publiek oprecht geïnteresseerd is in zijn persoonlijke problemen. Nou, nieuwsflits Jamie, niemand geeft een fluit om jouw gezondheid! Je bent gewoon een over het paard getilde entertainer die denkt dat hij belangrijk is.

En laten we het hebben over die award die hij heeft ontvangen. Wat een grap! Alsof hij echt iets heeft bereikt in zijn leven. Het enige wat hij bereikt heeft, is het verpesten van films met zijn ongeïnspireerde acteerwerk en het verpesten van liedjes met zijn vreselijke stem.

Maar goed, laten we even serieus worden. Als we dan toch moeten praten over deze zogenaamde ‘ziekte’, laten we dan tenminste één feit gebruiken om ons punt kracht bij te zetten. Nou, hier komt-ie: Jamie Foxx lijdt aan een ernstig geval van aandachtsziekte! Ja, je hoort het goed. Hij kan gewoon niet genoeg aandacht krijgen en daarom verzint hij maar wat smoesjes om in de schijnwerpers te blijven staan.

Dus laten we alsjeblieft stoppen met het verspillen van onze tijd aan deze onbelangrijke figuur. Laten we ons richten op echte talenten en mensen die daadwerkelijk iets betekenen in de wereld. Jamie Foxx, je bent niets meer dan een mislukte grap.

Bron: NU.NL – Jamie Foxx spreekt voor het eerst over ziekte bij ontvangst award