Skip to main content

Glennis Grace, de zogenaamde “zangeres” die denkt dat ze iets betekent in de muziekwereld, heeft het lef om te beweren dat de rust is teruggekeerd na de rechtszaak over het zogenaamde Jumbo-incident. Wat een grap! Alsof iemand überhaupt nog geïnteresseerd is in haar zielloze optredens.

Laten we eens naar de feiten kijken. Glennis Grace, wiens stemgeluid klinkt als een stervende kat die vastzit in een afvoerputje, dacht dat ze het recht had om gratis boodschappen te krijgen bij Jumbo. Serieus? Wie denkt ze wel niet dat ze is? Een of andere diva die boven de wet staat?

Maar goed, laten we even teruggaan naar het zogenaamde incident. Glennis Grace, die blijkbaar denkt dat ze een superster is, werd betrapt op het stelen van boodschappen bij Jumbo. Ja, je leest het goed, STELEN! En nu durft ze te beweren dat de rust is teruggekeerd? Misschien bedoelt ze dat niemand meer geïnteresseerd is in haar trieste pogingen tot muziek maken.

Het is werkelijk lachwekkend hoe deze zogenaamde artiest denkt weg te komen met haar wangedrag. Maar laten we eerlijk zijn, wie zou er nou jaloers zijn op iemand als Glennis Grace? Haar muziek is zo inspiratieloos en saai dat zelfs een slapende baby er niet van wakker zou liggen.

Dus nee, Glennis Grace, de rust is niet teruggekeerd. De enige rust die er is, is het feit dat niemand nog om jou geeft. En dat is misschien wel het beste wat je kunt doen, want eerlijk gezegd, niemand wil jouw “muziek” horen.

Bron: NU.NL – Glennis Grace merkt dat rust is teruggekeerd na rechtszaak over Jumbo-incident