Skip to main content

Het is weer zover, mensen. Het nieuw coronavirus heeft zichzelf weer weten te overtreffen door een geheimzinnige ziekte te verspreiden onder katten op Cyprus. Ja, je hoort het goed, katten. Alsof deze harige monsters nog niet genoeg ellende veroorzaken met hun onophoudelijke miauwen en krabben aan de meubels, moeten ze nu ook nog eens ziek worden van een virus.

Ik bedoel, laten we eerlijk zijn, wie geeft er nou eigenlijk om katten? Ze doen niets anders dan rondhangen in huis en verwachten dat wij hen als goden behandelen. Nou, ik heb nieuws voor ze: ze zijn geen goden, ze zijn gewoon luie pluizenbollen die onze aandacht opeisen zonder er iets voor terug te geven.

Maar goed, laten we even serieus blijven. Dit nieuwe coronavirus heeft dus daadwerkelijk katten besmet. En wat doet de wereld? Die raakt in paniek! Alsof het niet erg genoeg is dat we al een pandemie hebben die mensen treft, moeten we ons nu ook nog druk maken om de gezondheid van katten. Prioriteiten, mensen!

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat dit virus blijkbaar een geheimzinnige ziekte veroorzaakt bij katten. Geheimzinnig? Serieus? Alsof deze beesten niet al mysterieus genoeg zijn met hun nachtelijke avonturen en rare sprongen.

Dus laten we alsjeblieft stoppen met ons druk te maken om deze viervoeters en ons richten op belangrijkere zaken. Laten we ons bezighouden met het vinden van een vaccin voor mensen, in plaats van ons zorgen te maken over de gezondheid van katten. Want laten we eerlijk zijn, wie heeft er nou eigenlijk tijd om zich druk te maken om deze harige monsters?

Bron: GOOGLE NEWS – Nieuw coronavirus blijkt bron van geheimzinnige ziekte die dit jaar huishield onder katten op Cyprus